We.You.
layer Created with Sketch.
project-layer Created with Sketch.

Squeeze Studio

You.
  • OfficeWork
  • 2018
  • Quebec (Qc), Canada
  • 1 800 m²

A layout adapted to the different needs of the staff.

Motivated to offer its employees a workplace worthy of their talent, Squeeze Studio Animation, a compagny from Quebec specialized in 3D animation, wanted to expand and refurbish its offices. To facilitate exchanges and to improve efficiency, we planned the space in different areas. The expansion has resulted in an open area, with closed offices for meetings and more technical tasks (recording studio). Close to the fenestration, the open area allows a generous contribution in natural light and its layout shows a great flexibility. A small movie theater was also designed to bring the team together for project viewing.

  • Interior design
CLIENT
Squeeze Studio Animation
ÉQUIPE
  • Patriarche (Architecture)
Colors

The use of white offers an interesting contrast with existing masonry walls and the presence of bright colors in targeted locations punctuates the space and adds dynamism.

Did you like this project ?

Add to your download list
to read the full project description in PDF format